Vuokra-asuntoja etsiessä tulee joskus vastaan valmiiksi kalustettuja asuntoja. Kuka tällaisia tarvitsee? 

Kalustettu asunto on myös erinomainen vaihtoehto esimerkiksi väliaikaiseen asumiseen kodin remontoinnin ajaksi, työmatkalaiselle tai opiskelijalle. Varsinkin yrityksille kalustettu asunto alkaa olla varsin tavanomainen majoitusmuoto.

Kalustettu asunto on helppo ja joustava ratkaisu muuttuviin asumisen tarpeisiin, josta löydät kaiken asumiseen tarvittavan jo valmiina. Sinun ei tarvitse käyttää aikaasi sopivan kohteen löytämiseen tai huolehtia vuokratakuun maksamisesta. Useamman kohteen etsimiseen, kalustamiseen ja hallinnointiin voi kulua useampi päivä arvokasta työaikaasi. Tässä ajassa ehdit keskittyä todellisen arvon tuottamiseen yrityksellesi.

Meille tärkeintä on, että asukkaat viihtyvät ja tuntevat olonsa kotoisaksi. Kohteidemme asunnot ovat valmiiksi kalustettuja sekä asiakkaan halutessa tarjoamme liinavaatehuollon ja säännöllisen siivouksen. Kaikki kohteemme sisältävät sängyt, sohvat, televisiot, täysin varustellun keittiön ja ruokailuun tarvittavat välineet, oman pyykinpesukoneen tai pyykkituvan käyttömahdollisuuden sekä loppusiivouksen. Hinnat sisältävät myös sähkön, lämmityksen ja käyttöveden. 

Voit vuokrata asunnon viikoksi tai vaikka vuosiksi. Lopullinen hinta määräytyy asunnon vuokrasopimuksen keston, varustelun, sijainnin sekä haluttujen lisäpalveluiden mukaan.

Miksi valita kalustettu asunto?

 • Huolettomuus 
 • Joustavuus 
 • Kodinomaisuus 
 • Yksilöllisten tarpeiden huomiointi
 • Ajan säästäminen

Lisäksi säästyt näiltä:

 • Sopivan kohteen etsiminen ja vuokraus
 • Vuokratakuut
 • Kalusteiden hankkiminen ja kuljettaminen
 • Siivous 
 • Yhteydenpito useampaan vuokranantajaan

Kaikki kohteemme sisältävät:

 • Sängyt
 • Sohvan ja televisio
 • Täysin varustellun keittiön ja ruokailuvälineet
 • Ruokapöydän ja tuolit
 • Pyykinpesu mahdollisuuden
 • Siivousvälineet
 • Loppusiivouksen

Olemme paikallinen kalustettuja asuntoja ja huoneistoja tarjoava perheyritys. Lisäksi tarjoamme Guesthouse -majoitusta. Tunnemme Meri-Lapin alueen ja palvelut, joten voit huoletta kääntyä meidän puoleemme.

Jos sinulla on tarve kalustetulle asunnolle, jätä meille yhteydenottopyyntö. Vastaamme sinulle yleensä jo saman vuorokauden aikana.  

 

”Vuokraamme kalustettuja huoneistoja ja asuntoja Kemi-Tornion alueelta, lähikunnista sekä tarvittaessa Oulusta. Olemme luotettava paikallinen toimija, joka vastaa juuri teidän tarpeisiinne. Meidän kautta onnistuu sekä muutaman hengen, että kymmenienkin henkien varaukset.”

Tervetuloa Kotiisi Kemissä!