S

Ota kaikki irti päivistäsi! Laadukkaat sängyt mahdollistavat energiset työpäivät.

Keittiö

Asunnot sisältävät täysin varustellun keittiön. 

Pyykinpesumahdollisuus

Jotta kaikki olisi mahdollisimman helppoa sinulle, sinulla on käytössä joko oma pesukone huoneistossasi tai mahdollisuus käyttää kiinteistön pyykkitupaa.

Ilmainen WiFi

On tärkeää pystyä olemaan yhteydessä – varsinkin matkoilla. Siksi tarjoamme ilmaisen WiFi-yhteyden lähes kaikissa huoneistoissamme.

Loppusiivous

Asuntoihimme kuuluu aina loppusiivous. Jätä asunto perussiistiin kuntoon, pyöräytä tiskit ja me hoidamme homman siitä loppuun!

Kotiapu helpottamaan arkea

 

Vuokraamme kalustettuja huoneistoja ja asuntoja Kemi-Tornion alueelta sekä lähikunnista. Olemme luotettava paikallinen toimija, joka vastaa juuri teidän tarpeisiinne. Meidän kautta onnistuu sekä muutaman hengen, että kymmenienkin henkien varaukset.

Kalustettu asunto on paljon kodinomaisempi tapa majoittua kuin vaikka hotelli. Säästät aikaa, rahaa ja hermoja. Kalustetussa asunnossa majoittuu mukavasti suurempikin porukka, eikä kulut kertaudu samoissa määrin lukumäärän mukana. Täysin kalustettu ja varusteltu väliaikaisasunto on edullinen majoitusvaihtoehto hotellille etsiessäsi majoitusta Kemi-Tornion alueelta projektien ajalle .

Asunnot ovat täysin varusteltuja sisältäen sängyt, television, mikroaaltouunin, kahvinkeittimen sekä ruuanlaittoon ja ruokailuun tarvittavat välineet. Hinnat sisältävät myös veden, sähkön, liinavaatteet, pyyhkeet sekä loppusiivouksen. Meidän kautta huoneistoihin onnistuu myös välisiivoukset ja muut lisäpalvelut. Yritysasiakkaana sinun ei myöskään tarvitse maksaa takuuvuokraa. 

Voit vuokrata asunnon viikoksi tai vaikka vuosiksi. Lopullinen hinta määräytyy asunnon vuokrasopimuksen keston, varustelun, sijainnin sekä haluttujen lisäpalveluiden mukaan. Olemme myös tavoitettavissa aina jos tarvetta avulle ilmenee.

Tulossa mm. Fysioterapiapalvelut kotikäynnillä!

MUISTA HYÖDYNTÄÄ KOTITALOUSVÄHENNYS 40%

Kotitalousvähennyksen saa hyödyntää, kun ostaa palveluita kotiin, mökille, vanhemmille tai isovanhemmille. Vähennyksen enimmäismäärä henkilöä kohti on 2250€ vuodessa. Puolisot voivat täten saada vähennystä jopa 4500€!

Kotiavun yhteydenottopyyntö

 

Ole hyvä ja kerro meille tarpeesi alapuolella olevien lomakkeiden kautta. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Voit halutessasi soittaa meille tai ottaa yhteyttä sähköpostitse. Tervetuloa tulevaan kotiisi!

Puhelinnumero: +358 400 714646 (Arttu)

Sähköposti: koti@kotisikemissa.fi

15 + 3 =